Kävimme eilen miehen kanssa pyöräilemässä. Ihan kevyen lenkin, vain jotain kuutisen kilometriä. "Yllättäen" piipahdimme siellä pyhiinvaelluskohteessammekin, siellä asuntoaluella. Tätä menoa vietämme kohta siellä enemmän aikaa kuin omassa kaupunginosassamme...

Ruokailut menivät kohtalaisen hyvin. Iltapäivästä jouduin kyllä kamppailemaan aivan tolkuttoman makeanhimon kanssa ja oli niiiiin hilkulla, etten kipaissut karkkikaupassa ettei tosikaan. Mutta selvisin tuskaisista kolmesta viimeisestä työtunnista, ilman karkkia tai pipareita tai muitakaan herkkuja. Jauhoin purukumia hulluna ja join vissyä. Huh!

Aamupala
Kaurapuuroa, voisilmä, maitoa

Välipala
Iso mukillinen teetä.

Lounas
Viimeinen hailipihvi, loput perunamuussit ja kananmunakastikkeet. Annos oli vähän liian pieni, jäi nälkä.

Välipala
Kaksi palaa ruisleipää, appelsiini. En muistanutkaan, että appelsiinit ovat niin hyviä! Pitäisi syödä niitä useammin.

Päivällinen
Kesäkeittoa lautasellinen.

Iltapala
Meillä piipahti vieraita, joten kokkasimme pizzaa. Täytteenä kaikkea mahdollista mitä jääkaapista sattui löytymään. Koko pizzassa oli juuston lisäksi täytteenä kinkkua, pekonia, herkkusieniä ja tomaattia, toisessa päässä vielä salamia, jalapenoja sekä Aura-juustoa. Minä tyydyin siihen kinkkupäähän, ja otin ensin yhden pienen palan, ja sitten vielä santsasin ihan minipalalla. Eli taisin ottaa yhden entisen elämän normaalipalan yhteensä. Toisaalta podin huonoa omaatuntoa, toisaalta olin tyytyväinen, että pystyin lopettamaan syömisen siihen. Olen muutenkin yrittänyt ajatella, että kaikkea voi syödä, mutta pitää pysyä kohtuudessa ja ottaa vähän vähemmän. Yritän koko ajan tietoisesti pienentää annoskokoja, toivottavasti se tuottaa tulosta.