Laihdutuskuurin lisäksi olen aloittanut muutenkin koko kehon hoitamisen pitkän tauon jälkeen. Tavoitteena kroppa kesäksi kuntoon. Enkä nyt tarkoita, että kuukaudessa pudottaisin nuo tavoittelemani 20 kiloa. Ehei, hyvä, jos laihdun viisikin kiloa! Se on sitten jo alku. Mutta kesäksi kuntoon tarkoittaa hyvin hoidettua ihoa, kynsiä, hiuksia, mieltä... Kun on kokonaisvailtaisesti hyvä olo, eivät liikakilotkaan häiritse ihan niin paljon.

Jo pitkään olen ollut tyytymätön Kanebon meikkivoiteeseeni. Se ei kestä täyttä työpäivää siistinä, enkä yleensä malta odottaa kotiinpääsyä, jotta voin pestä naamastani sen ällön aineen. Lueskelen netin muotiblogeja, ja aika monessa on nyt hehkutettu mineraalimeikkejä. Joten niin minä sitten torstaina hyödynsin muutaman tunnin ylimääräisen vapaan, ja marssin lähimpään Stockmann Beautyyn. Sieltä seikkailin vielä muutamaan muuhunkin alan liikkeeseen, ja sain kaikkialta saman toteamuksen. Mineraalimeikit eivät sovi minun iholleni, joka on hieman kuivaan kääntyvä. Niinpä sitten olin hyvin vastaanottavainen myyjien mainospuheille minun ihotyypilleni sopivista tuotteista, ja kassiini päätyi lopulta iso satsi Biothermin tuotteita, minulle ennestään tuntemattomia. Nyt neljä päivää olen tuotteita testannut, enkä näistä enää luovu! Päinvastoin, aion käydä ostamassa vielä vähän lisääkin, sillä myös näytepakkausten sisältö on ollut testissä ja aivan ihaniksi todettu. Etenkin huulivoide on maailman ihaninta. Se kosteuttaa ja tekee huulet kiiltäviksi. Enkä käsitä, miten olen ennen pärjännyt ilman tehokosteuttavaa seerumia, joka levitetään perusvoiteen alle. Kasvojeni iho ei ole aikoihin tuntunut näin hyvältä.

Biothermin meikkivoide oli täysi mysteeri. Siveltimellä levittelin aineen kasvoille, päälle puuteria ja normimeikki. Ihan ok. Tosin huomasin, että voide on puoli astetta liian tumma, joten jouduin meikkaamaan myös kaulan ja vielä siitäkin alaspäin, jotta sain aikaan tasaisen vaikutelman. Toivottavasti saan kesällä väriä pintaani, jolloin voide on juuri sopiva. Rohkeasti sitten vain vapun viettoon uudet meikit naamassa. Ja lopputulos oli hyvä. Kun yöllä pesin naamaani, ei voide ollut mennyt miksikään ja jouduin kaivamaan naftaliinistä vanhoja meikinpoistoaineita, jotta sain kaiken kaman irti. Seuraavana päivänä otin meikkivoiteen testiin ulkoilmaan. Taas siveltimellä levittelin aineen, mutta nyt myös sormilla tasoittelin hieman silmien ympäriltä. Lopputulos oli parempi, ja jälleen meikki yllätti. Monta tuntia paahtavassa auringossa, siihen päälle päiväunet sohvalla eikä meikki ollut mennyt miksikään. Mahtavaa!

Naamamömmöjen lisäksi ostin jalkaraspin sekä L'Orealin selluliittivoidetta. Testasin tuotetta ensimmäistä kertaa tänään, enkä vielä osaa sanoa juuta enkä jaata. Pitäisi ilmeisesti ottaa niitä mittoja, vasta sitten tietäisi tuottaako rullailu ja hieronta tulosta. Kyseessä siis tämä tuote. Ainakin hieronta tuntui mukavalta ja iho alkoi käsittelyn jälkeen punottaa. Aikaakaan ei mennyt juuri mitään, joten ehdin hyvin tehdä tämän joka aamu. Eiköhän näistä tuotteista ole lisää raporttia luvassa myöhemminkin, pääsette kuulemaan tuloksia. Joten illalla mittanauha käteen ja testailemaan!