Perjantai
Aamupala jäi välistä kiireen takia. Lounaalla eksyin sinne Heseen, ja podin huonoa omatuntoa. Korjasin tilannetta illalla syömällä terveellistä kotiruokaa kohtuudella, peruna-sipulisekoitusta ja kalaa uunissa.

Lauantai
Aamupalaksi nautin poikkeuksellisesti vaaleita juustosämpylöitä. Ja normaaliin tapaan lounas venyi varsin myöhäiseksi, vasta pitkälti iltapäivän puolella söin jauhelihaperunamuussilaatikkoa, salaattia ja kaksi palaa ruisleipää. Poikkeuksellisesti myöskin tein meille iltapalaa, eli lettuja.

Sunnuntai
Aamupalaksi ruisleipää ja lounaaksi edellisen päivän jäminä perunamuussilaatikkoa. Tarkoitus oli äitienpäiväkahvitella, ja syödä "jälkiruuaksi" kakku, mutta päädyinkin sitten vain juomaan vettä. Illalla kotona tein iltapalaksi juustokinkkupiirakan jota söin kaksi todella pientä palaa. Television ääressä söin vielä pienen riisisuklaapalan, kun mies tarjosi.

Viikonloppuna urakoin remonttihommissa, harjasin teräsharjalla hirsiseinää ja vetelin pintaan punamultaa. Pesin ja puunasin hellat (niitä on kaksi, puu ja sähkö) ja uunit, ja se oli aikamoinen urakka. Siivosin muutenkin hiki päässä ja pesin viisi koneellista pyykkiä (!). Päivien kääntyessä illaksi olin aina niin rättiväsynyt puhkipoikkipinossa, että saunan jälkeen vain kaaduin sänkyyn. Saunassa silti muistin viikottaiset hoitotoimenpiteet, eli reilusti hankausta reisiin ja pakaroihin, pyyhekuivauksen jälkeen päälle runsaasti rasvaa. Tai siis tässä tapauksessa selluliittivoidetta. Ja lisäsin yhden hemmottelun kuvioihin, istuin saunassa turvenaamio naamalla miehen suureksi iloksi (aina se naureskelee noille minun naamioilleni, mutta tutkiskelee purkkeja ja pohtii, josko hänkin voisi niitä kokeilla). Saunan jälkeen puoli litraa kylmää vettä ja sitten nukkumaan. Ei paljon tullut mieleen lähteä vielä kävelylle.