En ole viikkoon pitänyt ruokapäiväkirjaa, enkä käynyt vaa'alla. Olen kyllä tarkkaillut syömisiäni ja liikkunut. Jalat näyttävät selvästi paremmilta kuin aiemmin, selluliittimuhkurat ovat vähentyneet. Farkut eivät enää kiristä, vaan tuntuvat ihan hyviltä jalassa. En silti usko mihinkään suureen painonpudotukseen, eivät nämä vaatteet pyöri päällä.

Tähän huolettomuuteen on myös syynsä. Muutimme viikko sitten kesämökille, ja täällä ei ole vaakaa mittanauhasta nyt puhumattakaan. Eikä aikaa miettiä ulkonäköä, sillä remonttihommia riittää. Rantasaunan remontti on hyvässä vauhdissa, saunomaan päästään toivottavasti jo tässä kuussa. Olen levittänyt punamultaa käsivarteni kipeiksi, kitkenyt kukkapenkkejä sekä taistellut ruohonleikkurin kanssa. Leikattavaa alaakin kun on kevyet puoli hehtaaria, niin siinä saa ruohonleikkurin perässä hetken kävellä, ennen kuin koko piha on siisti... Hyvää hyötyliikuntaa! Ja kun pihassa vielä on muotoja, niin leikkuria joutuu työntämään ylös mäkeä ja stoppaamaan alamäessä. Tehokasta käsitreeniä, voin suositella.

Teimme myös niin hurjan tempun, että ostimme asunnon sieltä ihanalta asuntoalueelta, tässä on siis muuttohommatkin edessä vielä! Olen onnellinen.