Tämä viikko ei nyt ainakaan alkanut kovin huipusti. Aamulla oli tukkoinen olo, eikä juoksu oikein kulkenut. Tein uuden lenkin joka kesti kutakuinkin 30 minuuttia. Tosin ei olisi vienyt ihan niin paljon aikaa, jos olisin jaksanut juosta enemmän tai kävellä reippaammin. Mutta nyt ei irronnut. Hyvä kuitenkin näinkin, että sinne lenkille selvisin. Unohdin käydä vaa'alla, joten lukemia ei ole päivitettäväksi.

Jotenkin miehen kotiutuminen työmatkaltaan sotki minun aamutoimeni täysin, joten olin niin paljon myöhässä, etten ehtinyt syömään normaalia aamupuuroani vaan huitaisin kiireesti pari paahtoleipää. Höh. Onneksi tästä voi vain parantaa! Viikonloppuna kaivoin esiin vanhan vatsapenkin, ja aion alkaa käyttää sitä ahkerasti. Suunnitelma on seuraava:

Joka arkiaamu juoksulenkki. Kolmena aamuna istumaannousuja (60/kerta), kahtena aamuna treeniä käsipainoilla. Yksi päivä palautumispäivä, jolloin vain kevyttä liikuntaa kävellen tai pyöräillen täysin fiiliksen mukaan. Tämä on varmaankin lauantai, jolloin tulee harrastettua hyötyliikuntaa siivoamalla sekä kauppoja kiertämällä. Sunnuntaina pitkä kävelylenkki tai juoksulenkki, jos huvittaa. Periaatteena pidän nyt kuitenkin sitä, että viikolla käyn joka aamu juoksemassa, viikonloppuna teen tai en tee jotain, fiiliksen mukaan. Yhtenä päivänä en aio harrastaa liikuntaa.

Kyllä minä mietin sitäkin, että jättäisin aamulenkin välistä silloin kun ei huvita. Mutta siinä on liian suuri riski, joten huvitti tai ei, minä raahaan ruhoni sinne aamulenkille, vaikka taivaalta sataisi mummoja. Että näin.