Minun viikkoni ruokien ja liikunnan suhteen näyttää tältä:

Maanantai
Aamupalaksi puuroa. Tein 60 vatsalihasliikettä ja nostelin käsipainoja. Pyörällä töihin, ajoaika 25 minuuttia rauhallisesti ettei tule hiki. Lounaalla popsin ruisleipää ja porkkanoita. Makeannälkää tapoin rusinoilla. Töiden jälkeen poljin kotiin kiertotien kautta, vastatuulessa ja reippaasti niin, että tuli hiki. Aikaa meni jälleen 25 minuuttia. Ruuaksi kinkkupastaa.

Tiistai
Tuttuun tapaan puuroa aamiaiseksi. Lyhyt treeni käsipainoilla. Pyörällä töihin (25 min). Lounaaksi edelleen ruisleipää ja niitä porkkanoita. Makeannälkää tuli torjuttua oikein urakalla rusinoiden kanssa, olin tosi väsynyt ja meinasin nukahtaa tietokoneeni ääreen. Pyöräily kotiin, 25 min pienellä hengästymisellä ja pienellä hiellä (töihin tullessa alamäkeä lähes koko matkan, kotimatka luonnollisesti päinvastoin). Ruuaksi kinkkupastan jämät ja pala leipää. Illalla napostelin viikonlopun karkkipussin jämiä television ääressä, vielä jäi syötävää.

Keskiviikko
Aamupalaksi jälleen puuroa, ihan kuten aina arkiaamuisin. Tein 60 vatsalihasliikettä ja kolme erilaista sarjaa käsipainoilla. Pyöräilin töihin (25 min). Lounaaksi hedelmiä, taas väsytti ja söin niitä rusinoita (ihme, että paketista on edes mitään jäljellä enää!). Pyöräilyä kotiin mielettömässä tuulessa, silti meni se 25 min koska poljin kovempaa kuin töihin tullessa. Ylämäissä poljin seisoviltaan ja jalat menivät hetkessä hapoille. Oli pakko taluttaa tai polkea pienillä vaihteilla istuviltaan. Kotona ruuaksi oli pyttipannua (=paistettua perunaa, makkaraa ja kananmunaa), ja saunakin lämpimänä. Ihanaa!

Torstai
Aamupala: puuroa. Tänään olen autolla, joten kävimme juoksemassa vesisateessa pienen lenkin. Oli huono aamu, lenkki kesti kaikkinensa varmaan 15 minuuttia eikä juoksu kulkenut ei sitten ollenkaan. Suututti ja pikkuvarpaaseen sattui, potkaisin sen tuolinjalkaan viikonloppuna ja uudelleen aamulla. Lounaaksi aion hakea Mäkkäristä salaattia, illalla kotona on luvassa makkarakastiketta sitten kun sinne asti ehdin. Tänään on ratsastustuntikin, onneksi! Kaipaan piristystä, olen ihan sippi. En taida nukkua tarpeeksi.

Sitten painonkehityksen yhteenveto tältä viikolta. Paino on noussut kilon. Olen sanaton.