Jep jep. Pakkasta on meillä tänään -25C, joten eipä paljon tarvitse haaveilla ulkoliikunnasta. Maanantaina ystävä soitti ja pyysi lenkille mukaan, ja minähän lähdin. Koska pakkastakin oli "vain" 20 astetta. Seuraus? Hyvä mieli, paleltuneet ja kipeät posket. Joten eipä taas ole asiaa ulos.

Minusta on ihanaa, kun on kunnon talvi. Ja ulkona on kaunista kun on paljon lunta. Joten jos saa valita, niin lisää tämmöistä tulevaisuudessakin, kiitos! Mutta. Meillä on nyt ollut yhtäjaksoisesta vähintään tuo -20C tai enemmän jo joulukuusta lähtien. Alkaa vähän hermostuttaa niin ihmisiä kuin eläimiäkin, kun ei pääse kunnolla ulkoilemaan. Minun herkkä hipiäni asettaa itselle rajoituksia, eikä se ole eläintenkään hyvä olla paukkupakkasessa tuntikaupalla. Lähinnä nyt siis mietin sitä miehen hepolaista, joka on joutunut viettämään paljon aikaa sisätiloissa, eivätkä ole päässeet treenaamaan kunnolla. Jotain pientä ja rauhallista vain, alkaa kuulemma hevonen kohta kiipeillä seinille. Minäkään en ole näillä pakkasilla hevosen selkään kiivennyt, joten se hienosti alkanut ratsastusharrastus on nyt ollut olosuhteiden pakosta vähän jäissä.

Sisällä olen vatsarullan kanssa rullaillut, harrastanut hyötyliikuntaa siivoamalla ja tekemällä polttopuita yms. Tänään ajattelin lopultakin täyttää ostamani jumppapallon, ja alkaa harjoitella sen kanssa. Onko kellään hyviä linkkivinkkejä millaisia juttuja jumppapallon kanssa voisi tehdä? Olen joskus vain kokeillut ja haasteelliseksi homman todennut.

Ei muuten varmaankaan tämän ikäisen pitäisi tunnustaa, mutta minulla on aika erikoinen lahjatoive syntymäpäivilleni. Tahtoisin trampoliinin. Semmoisen ison ja pyöreän, jolla voin yrittää taittaa niskani ulkona pomppiessani. Jälleen harvinaisen tehokas treenimuoto, ja niin uskomattoman hauskaa! Vanhastakin. Ostaisin semmoisen pienen, jos meillä riittäisi huonekorkeus sisällä pompotteluun.