Ensimmäinen testipäivä takana. Hmm hmm hmm... Se aamun mansikkapirtelö oli siis aivan karseaa, mutta sitten seurasi positiivinen yllätys. Nimittäin tomaattikeitto! Itsehän en voi sietää tomaattikeittoa, ja pirtelön jälkeen en suinkaan innoissani odottanut tätä seuraavaa elämystä. Pakko oli kuitenkin ennen urheilua jotain syödä, ja oli keiton aika. Joten ei muuta kuin jauhot kuppiin ja kiehuvaa vettä päälle. Ja... NAM! Tämähän olikin tosi hyvää! Annoskin oli juuri sopiva. Ihmeen pitkälle sen keiton voimalla sitten jaksoikin.

Iltasella alkoi nälkä kurnia suolistossa, joten oli aika testata päivällisaineksia. Valitsin ateriakseni juustopastan. Valmistus oli helppoa, jauhot kulhoon, päälle maitoa ja annos mikroon. Välillä sekoittelin, kolmessa minuutissa pieni annos pastaa oli valmiina. Ei ollut mitään suurta herkkua. Ihan ok, mutta ei kyllä mikään makuelämys. Samoin jälkiruuaksi tekemäni suklaajuttu, jonkin sortin vanukas ilmeisesti. Kyllä senkin söi (vaikka normaalistihan meillä ei syödä ollenkaan jälkiruokia), mutta ei ollut mitään erityisen hyvää tämäkään.

Miksi ihmeessä laihdutusvalmisteet eivät voi maistua hyvälle???? Tai osa maistuu,mutta  osa on niin hirveää että ennemmin paastoaa kuin syö yhtään mitään. Nutrilettin mehut(?) ovat hyviä, samoin nuo patukat. Ja ensimmäinen keitto. Mutta nuo loput... Kakkaa, sanon minä. Mielestäni myös terveellinen ruoka voi maistua hyvälle, eikä pelkälle pahville. Vai olenko tottunut liian hyvään?