Nyt on Nutrilett-dieetti ohi, ja olen valmis julistamaan mielipiteeni. Se oli turha.  Opin kyllä muutamia hyviä kikkoja, kuten esimerkiksi tuon keiton syömisen pari kertaa välipalana. Miten en sitä aikaisemmin tullutkaan ajatelleeksi? Helppoa, nopeaa ja hyvää. Terveellistäkin. Joten tämä tapa tuli kyllä jäädäkseen. Samoin pidän paljon Nutrilettin juomista, Hunger Controlleista. Niitä olen maistanut appelsiinin, suklaan ja jonkun marjojen makuisina. Pidin kaikista. Ne ovat helppoja aamupaloja minulle, joka en yleensä aamuisin saa mitään suustani alas. Ne pirtelöt olivat aivan kertakaikkisen kamalia. Hirveitä. 

Enkä pitänyt pastoistakaan. Kyllähän ne söi, mutta ei voi hyväksi kehua. Pahvista, mautonta, pahaa. En aio ostaa toiste tuota pakettia. Pitäydyn juomissa ja patukoissa, ne toimivat ja olivat hyviä. Ja patukat toimivat erinomaisia makeannälän karkottajina, voin suositella! Ja pidinhän minä niistä keitoistakin, toki.

Mitään hyötyäkään dieetistä ei ollut, paino ei muuttunut suuntaan eikä toiseen viiden päivän aikana. Vaikka en Nutrilettien lisäksi syönyt kuin salaattia. Tosin oli paljon vaikeampaa pitäytyä pelkissä dieettiruuissa, kuin jos syö "normaalia" ruokaa. Koko ajan olisi tehnyt mieli napostella jotain, ja tuntui, että kaiken aikaa on nälkä ja pitäisi olla syömässä. Pärjään paremmin normaalilla ruokavaliolla, kun pidän annoskoot pieninä. Itseasiassa, Nutrilett-viikon jälkeen söin ihan normaaleja ruokia, jopa karkkeja tuli ostettua, ja painoni putosi kilon! Yritin keskittyä syömään usein ja pitämään annoskoot pieninä. Enkä ottanut lisää ruokaa, vaikka mieli olisikin tehnyt. Juomat ja patukat kulkivat mukana urheilupaikoille, ja heti zumban, pumpin tai salitreenin jälkeen söin tai join jotakin. Olen tässä muutenkin huomannut sen, että minun pitäisi nimenomaan liikkua enemmän. Pelkällä ruokavalion muutoksella en ole saanut kovin suuria muutoksia aikaan, mutta heti kun liikun reilusti, paino lähtee laskuun. Eli lisää liikuntaa vaan kotirouvalle. Salikortti saa jatkoa.