Rouvan arkeen on tänä kesänä kuulunut yhtä sun toista, laihduttamista vähän vähemmän. Oikeastaan koko kesä on ollut yhtä juhlaa ja rankkaa raatamista remonttien parissa. Ei ole paljon ehtinyt muuta ajatella kuin remonttia, juhlia, remonttia ja juhlia. Pelkkiä häitä on tälle kesälle siunaantunut kuudet. Joista kotirouva tunnustaa, että yhdet olivat omat. Juhlien jälkeen meni aika monta päivää siivotessa jälkiä ja pyykätessä pöytäliinoja. Kierrätettävää tölkkiä, laatikkoa, pulloa sun muutakin siunaantui aika hyvin, haimme juomat Tallinnasta. Auton jouset olivat koetuksella... 

Olo on ollut aivan mahtava, ja näytän hääkuvassani suorastaan säteilevältä. Oikein kauniilta, kuvaaja on osannut valita juuri oikeat kuvakulmat. Ammattilainen. Puvunkin löysin, ja sattumalta vielä mallin joka hoikensi sopivasti. Puku muuten ei ollut valkoinen, ei nyt enää tämän ikäisenä. Isot juhlat kuitenkin pidimme, kerrankos sitä nyt naimisiin mennään! Vaikka avoliitossa onkin asuttu vuosikaudet. Vaikka kesäajan ruokavalio on ollut ihan jotain muuta kuin mitä ehkä pitäisi, niin paino on pysynyt kurissa. Tänään juuri personal trainerin kanssa asiasta juteltiin, ja olimme molemmat tyytyväisiä tämän hetkiseen tilanteeseen. Ja koska kotirouvailen tänään viimeistä päivää (yötä?), niin maanantaina se alkaa taas arki ja fillarointi töihin. (En laskenut nyt viikonloppua tähän mukaan.) Siitä se sitten taas lähtee uusi kuuden viikon treeniohjelma käyntiin.

Treeniohjelmasta muuten sen verran, että minulle ruokavalion noudattaminen oli ekalla kierroksella helpompaa kuin liikunnan noudattaminen. Nyt kesätauon aikana lipesin pizzalinjalle, mutta arki ja uusi hieno työpaikkaruokala pitänevät huolen terveellisemmistä elintavoista. Jospas nyt sitten saisin oikeaan ruokavalioon vielä yhdistettyä sen liikunnan.