Eilisestä aamusta kun selvisi, niin kääntyi se päivä hiljalleen paremmaksi. Kävin jopa miehen kanssa kaatosateessa kävelyllä, 45 minuuttia reippailua. Ja minulla oli jopa niin kova vauhti päällä, että mies jäi välillä jälkeen ja piti odotella. Tuntui ihanalta kävellä raikkaassa ilmassa, jossa oli paljon happea eikä yhtään pölyä. Olisin voinut vaikka juosta! Ja kunnon vaatteissa vesisadekaan ei haitannut. Mies tosin ei ollut tajunnut varautua, ja minun verhoutuessani päästä varpaisiin coretexiin mies puki päälleen samettihousut ja tavalliset tennarit. Ei siis ihmekään, että kotiutuessamme hän säntäsi suoraan kuumaan suihkuun ja läpimärät vaatteet lensivät kodinhoitohuoneen lattialle.

Aamupala
Liian kiire, jäi välistä

Välipala
Iso omena

Lounas
Viikonlopun jäminä jauhelihaperunamuussilaatikkoa

Välipala
Karkkia automatkan ratoksi (siirryin toimipisteestä toiseen ja sorruin ennen lähtöä hakemaan naapurin karkkikaupasta TV-mixin)

Päivällinen/iltapala
Iso pala juusto-kinkkupiirakkaa

Lenkin jälkeen vietin koko loppuillan miehen kainalossa sohvalla, katselimme yhdessä televisiota. Siinä samalla miehen syödessä viimeisiä Brunbergin riisisuklaitaan, sorruin minäkin syömään yhden patukan. Maistui ihan hyvälle. Mutta söin vain sen yhden, ja olen siitä hyvin tyytyväinen! Ennen olisin syönyt varmaan koko pussillisen nameja heti siltä seisomalta. Sipsejä teki koko illan ihan hurjasti mieli, mutta sekin tunne meni lopulta ohi. Ja onneksi satoi vettä sekä laiskotti, en jaksanut lähteä hakemaan sipsejä lähikaupastakaan. Vissyvettä kului eilisen päivän aikana yli litra.