Ihan melkein nolottaa kertoa. Kiitos sen projektin (joka nyt luojan kiitos on valmis ja ohi!), minä lihoin kaksi kiloa. Voihan itkujen kevät. Mutta ei auta kuin nostaa nenä pystyyn vaan ja aloittaa alusta! Ostin sen kuntosalikortin, ja huomenna minulla on ensimmäinen tapaaminen personal trainerin kanssa. Ensimmäinen tavoite on kahdessa kuukaudessa hävittää vatsamakkarat vyötäröltä ja muokata alleja. Sen jälkeen käydään alakropan kimppuun. Oletettavasti se painokin putoaa siinä sivussa kun treenaa. Ainakin eilinen treenaus hävitti turvotuksen tunteen. Ennen salia tuntui siltä, että vyö ei mene kiinni ja ahdisti. Tunnin reippaan treenin (pyöräilyä, soutua, lihaskuntoliikkeitä, venyttelyä) jälkeen olo oli ihan toisenlainen! Tuli mahdottoman hyvä olo. Ilmoittauduin myös mukaan bodypumpiin ja ensi viikolla menen kokeilemaan ensimmäistä kertaa zumbaa. Vähän jännittää, miten se täti jaksaa siellä heilua, mutta kaitpa se siitä.

Olen myös nauttinut aurinkoisista päivistä sen minkä olen pystynyt, ja reippaillut pitkiä kävelylenkkejä. Myös ratsastus on taas takaisin harrastuslistalla. Luvassa siis varsin aktiivinen kevät, toivottavasti tuloksiakin alkaa näkyä. Tai oikeamminkin tuntua, sillä se olisi huomattavan paljon tärkeämpää kuin suuri ulkoinen muutos, joka toki sekin on tavoitteena. Nyt on pääkoppa kunnossa. Luotan siihen, että psyykkisesti hyvä olo hiljalleen vaikuttaa myös fyysiseen hyvään oloon. Pian.

Ai niin. Onko kenelläkään kokemusta paastoista yms? Kannattaako näin laihdutuksen alkumetreillä ottaa joku kuuri ja saada sillä tehostartti? Ovat minulle tuntemattomia ja vieraita juttuja, en ole vielä netistäkään ehtinyt tarkemmin katsella. Parin kilon nestepudotus tulisi tarpeeseen nyt.