Tämä on ollut rankka viikko töissä. Kollega joutui jäämään sairauslomalle, ja minulla on kiire. Onneksi on jo torstai, joten nyt jo helpottaa! Tänään tosin luvassa pitkä päivä, mutta en anna sen häiritä. Aina välillä olen mietiskellyt alan vaihtoa, mutta en oikein tiedä mitä tässä iässä keksisi. En jaksa enää opiskella, mutta tahtoidin turvata taloudellisen tilanteen ja ehkä ruveta yrittäjäksi. Olisi ihanaa olla oma pomonsa ja päättää itse työajoista! Tai edes tehdä etätöitä kotona.

Yritän päättää, mitä teen ruokatunnillani. Ensin ajattelin mennä hampurilaiselle, mutta muutinkin mieltäni. Ei ole laihduttajan ruokaa se, eikä oikeastaan tee edes mieli. Eilen annoin itselleni luvan ostaa karkkia, mutta karkkihyllyllä mieleni ei sitten tehnytkään mitään joten ostin vain Vichyä ja poistuin kaupasta. Illalla TV:n ääressä sorruin syömään tacolastuja, ne ovat hyviä. Ja toivottavasti edes hieman terveellisempiä kuin sipsit, en ole uskaltanut selvittää. Ainakaan niitä ei voi syödä yhtä paljon, kun ne ovat pienemmässä pussissa! Taidan lähteä kauppakeskukseen jäähdyttelemään (ilmastointi työpaikalla aina vain rikki), jos vaikka ostaisi mansikoita lounaaksi. Niitä on mennyt litratolkulla, ovat niin hyviä!

Löysin muuten viikonloppuna sieniä, ja tein niistä herkullisen kastikkeen. Kanttarelliä näyttäisi tulevan paljon tänä vuonna.